Categories
Betraktelser & Berättelse

Snart …

Snart halv sju. Jag tänker ge mig. Fredag. Jo och javisst och hurra.

Lägger ned låtsasarbetet nu tom söndag. Ja, söndag eftermiddag. Tänker unna mig lugn förmiddag då också. Bara för att jag kan. Anglosaxisk vecka får börja på eftermiddagen. Skall man förändra världen får man ligga i.

Läser en rapport om IoT och det rör sig tydligen med hypen. Men trenden är mer lokal lagring och kontroll. Inte moln alltså. Det handlar om hastighet. Jag tänker inte säga “vad (fan)var det jag sa”. För vem bryr sig om vad en ocool gubbe säger hur som helst.

Men livet är bra. Trotts en lurkande förkylning, eller vad det är.  Men nu så. Nu kan man vila ut den. Eller kanske låta den blomma ut. det är Ok vilket som. Låst dörr, film, soffa, bok. Sen klarar man sig.

Pizza säger K. Jaha säger jag. Äta har jag aldrig sagt nej till. Jo kanske. Förr. Lever t.ex. Men sällan numera.

Så jag tänker hörsamma de där lockropen om pizza. Vandra uppåt. Koden har farit iväg i ledningar och ligger väl någonstans där borta i USA nu. Värmer väl upp något hus som inte behöver värmas upp där den ligger på någon hårddisk och skvalpar. Eller snurrar runt, runt, runt. Fast det kanske är flash numera. Inte vet jag.

Hur som helst skönt med ledigt. Töttheten plockade mig flera gånger den här veckan.  Förhoppningvis blir nästa vecka en bättre vecka. På det viset. Livet är hur som helst gott. Ja och jag är nöjd med det.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.