Categories
Betraktelser & Berättelse

Brunt är inte bäst

Oj. Idag är det varmt. Och skönt. Om man håller sig i skuggan. Vilken sommar liksom. Tiden för regn måste man räkna i timmar istället för i dagar. Jodå. Och ända där borta i slutet på maj får man börja räkna. Fantastiskt! En sommar som man minns dom från som barn.

Återstår i princip en veckas ledighet. Sen skall hjulen dras igång igen. För min del på söndagskväll. K på tisdag. Otäckt avslappnad i hjärnan känner man sig ju. Man får börja försiktigt. Leta upp några differentialekvationer… nej stopp där. Numera är de definitivt utanför min värld. Behövdes en dags återblick för att ta sig dit igen. Det blir nog knappande. Finns några mail (3386) att hantera. Tar en dag. Eller två.

Loos Pride avslutades igår. Fick ingen förfrågan om att göra någon Loos Pride låt (såklart) men släpper två låtar ändå. Visserligen har de inte med Loos Pride att göra men den ena “Olika Är Bäst” har väl en viss anknytning (osökt) ändå. Låten bär dessutom på ett solo som definitivt blir en musikklassiker förstår ni. Det bästa jag åstadkommit. Borde väl lagt en smiley där men förutsätter att mina läsare är intelligenta nog att addera en själv. Den andra låten, “Brunskjortor” är hetsigare. “Otaktigare” som sig bör. Dyker väl upp på en streamingplattform nära dig endera dan.

Annars är det all time low på Spotify igen. Sådant man får leva med. Dock inte här på bloggen av någon underlig anledning. Det där påverkar såklart inte min lust på något endaste litet sätt. Befriad.

Nu skall jag ta mig ann tanterna här inne på kontoret. De skulle egentligen planterats om i våras men det han jag såklart inte med. Så det får bli dag istället. Ni anar säkert vilket tjatter det blir hör på kullen idag alltså. En del skall klippas kort. En del skall permanentas. Andra vill bara vara som de är. Men ny jord får de alla. Då ler de.

Naturligtvis sker även denna aktivitet utomhus.

I skuggan.

Jodå!

Liksom

Categories
Böcker

Senast lästa bok

Ytspänning av Olivier Norek

En perfekt sommardeckare. Varken mer eller mindre. Ja, vinter också för den delen. Eller höst, eller vår. Fungerar. Tid går medans man läser. Det känns inte som man kastar bort tiden. OK alltså.

Andra böcker som jag läst finns här.