Dusk

Lamporna slogs precis på här i huset. Utifall jag nu skulle missa det så får jag ett mail med “dusk” i rubriken. Japp det är lite fånigt alltsammans men det fungerar. Ja utom när man bestämmer sig för att se en riktigt sen film. Då brukar man bli nedsläckt en bit in i den. Tror att synen lämnar en helt och fullt när det händer. Men det gick såklart få ordning på det också. Om man bara orkade.

Här har jag använt större delen av veckan till att leta och täppa till minnesläckor. Det är lite sådär som en snickare håller på med sista dagarna när hen har byggt ihop något. Tråkigt men nödvändigt och en självklarhet att ta sig igenom.

Apropå solnedgångar så har vi hämtat in ungefär en och en halv timme den sista månaden. 14:52 den 7/1 och 16:15 idag. Inte illa. Något är på gång. Vår… man törs nästan inte tänka tanken.

Jag skall knappa någon timme till, sen får den gröna IKEA soffan svälja mig. Stor risk för stödsovbehov idag. Men en kvart brukar räcka. Sen kan jag hålla mig vaken någon timme.

Att se på film är en kämpig företeelse såklart numera. Men försöker hänga med så gott det går. Gråväder i min värld 24/7. Men jag har varit med om värre. Ont gör det ju inte att inte se i alla fall.