Categories
Swedish

Så roligt

Categories
Betraktelser & Berättelse

!Infektion

Friskförklarad. HURRA!

Dock med beredskap på ont eller andra symptom från axel. Direkt crp och ringa in om förhöjd.

Fast det där skiter ni, mina bloggläsare, i såklart. Jodå, det kan jag fatta. Men bra för mig. Japp! Träffade förresten en bekant som frågade hur det var här om dagen och åsyftade axelåret. Frågan chockade mig. Ja ännu mer när han lyssnade på mitt svar. Det är konstigt att det är så. Egentligen.

Categories
Swedish

Categories
Betraktelser & Berättelse

Tjoff…

Det är fredag. Jag fattar det aldrig numera. Veckorna går (för) snabbt. Måndag eftermiddag sen Tjoff… fredag. Inte mycket däremellan.

Ändå tror man att man får till en del saker under veckorna. Jag är inne i en sådan period. Det flyter på. Man bockar av. Ett tag tänkte jag nästan släppa den nya versionen av VSCP men sansade mig. Låter tester snurra på en vecka till. Men nästa vecka kanske. Det är på tiden.

Sitter här och väntar på att överläkare Björn skall ringa från sitt stora sjukhus i Gävle. Förhoppningen är att vi skall kunna säga tack och adjö i och med dagens samtal.

På kataraktfronten däremot inget nytt. Småflinar lite för mig själv när jag skall göra saker för att jag ser så dåligt. Fast man borde väl gråta. Men med skärmarna nära mig så går det i alla fall knappa fortfarande. Detta knappande som alltid räddar mig…

Ute smälter snön från snöstormen igår snabbt bort. Det är så med snö som kommer den här tiden. Den smälter snabbt. Tar med sig gammelsnön. Jag vill ropa “HURRA” men tänker på alla frivilla några mil härifrån som sliter för att få till ett Vasalopp i år också. Det är något speciellt med Dalmasarna när det gäller att ställa upp mangrant. Ropar “BRAVO” som så många gånger förut.

Har verkligen förälskat mig i node-red. Rolig att jobba med och precis det jag ville åstadkomma i ett halvanvändarinterface för VSCP. Jag lyckades aldrig få tiden att räcka till för det själv och någon annan orkade (jag skulle bli förvåna dom någon gjort det) inte åstadkomma det men node-red gänget har verkligen levererat. Svårt blir enkelt här. Som det skall vara.

Fredag innebär soffa senare då såklart. Antagligen också en film. Det finns många bra saker med “fredag”. Fram till dess knappar vi på. Behövdes inte dokumentation så skulle jag leverera tre, fyra gånger så mycket. Men nu behövs dokumentation. Tar tid att åstadkomma. Sänker flow. Irriterar. Men ger nöjdare användare.

Ja, många ord igen. Ville egentligen bara önska en trevlig helg!