Categories
Musik

Hudiksvallshårdrock

Categories
Betraktelser & Berättelse

Köld

Temperaturen kastar sig nedåt. Som om det var en slalombacke. Störtlopp. Nedåt, nedåt, nedåt och klockan är bara fyra. Jo, JOOOO – jag fryser. Redan. Liksom.

Och dessutom förbannat mycket vinter kvar… Hela. I princip. Man kan misströsta. Men får försöka glädjas med snökanonerna i Järvsö som startade igår. Fast lätt är det inte. Rent av skitsvårt.

Fast bor man här får man väl såklart skylla sig själv. Det är fritt att flytta. Ja faktiskt hur långt söderut man vill. The outbacks i Australien t.ex. Då jävlar behöver man inte klaga på kyla något mer. Japp, det är rent av så att av hög och låg temperatur är nog låg att föredra. Enklare att gömma sig ifrån. Som här. I små bubblor vi kallar hus.

Jo jag vet att jag gnäller. Ja, jag vet att det inte finns det minsta anledning att göra det. Jag bör hålla tyst. Men kan inte. Jag lider nämligen. Fryser. Fast varmt har jag ju här på låtsaskontoret ändå. Men inte hjälper det. Jag fryser i alla fall.

Helvete!

Liksom!

Men eftersom det inte hjälper att gnälla får jag väl i alla fall sluta för stunden. Låtsas att det är sommar. Sätta på mig kortbrallor. Ja varför inte!? Tankens makt är stor. Kanske fungerar det.

Categories
Betraktelser & Berättelse programming

Det är underligt

Varje gång man får en ren kompilering så infinner sig en lyckokänsla. Man har ju gjort det där så många gånger nu och det är verkligen inget märkvärdigt. Ja och inget fungerar ju ens just nu i den kod jag låtsasjobbar med, lyckokänslan finns där ändå.

Men man får picka i sig alla små korn av lycka man kan hitta såklart.

Categories
Betraktelser & Berättelse

Kompost 2

Kompost 2 är så förbaskat dramatisk av sig. Skall alltid utmärka sig. . En riktig dramaqueen faktiskt.