Categories
Betraktelser & Berättelse

New York live – halvintressant idag

Dimman från helvetet har sänkt sig över stan.

Categories
Swedish

Se när drönarsvärmar bildar mönster över Las Vegas

Verkar som om vi kommer att se mycket av det här i framtiden.  Vi får dock hoppas att kamerapersonerna då begriper bättre än att lägga häftiga fontäner i förgrunden som är mer imponerande än drönarnas konster.

En svärm på 250 lysande drönare som kan utföra avancerade synkroniserad flygning. Under CES förevisade Intel hur tekniken fungerar – på ett väldigt uppseendeväckande sätt.

Source: Se när drönarsvärmar bildar mönster över Las Vegas

Categories
Betraktelser & Berättelse

Jodå

Jodå vi har trottoar i Los också, eller en gångbana. I alla fall har vi en genom halva byn. Oklart varför bara halva. Kommer man ny till byn och noterar att bara halva trottoaren sandas under vintern så kanske man blir lite fundersam. Men såklart är svaret att sparkarna också skall ju också kunna färdas där. Gud förbjude att det sandas så att sparkföret blir dåligt. Just det är allvarliga saker. Det tror jag mer än en vägmästare har fått erfara genom åren.

Jodå!

Categories
Swedish

Pentagon tiger om Elon Musks försvunna spionraket

Är den nu hemlig så kan man ju tycka att det är just “försvinna” som den borde göra den där lasten.

Sköts upp och försvann i förra veckan.

Source: Pentagon tiger om Elon Musks försvunna spionraket

Categories
Betraktelser & Berättelse

Jag blir bara coolare och coolare

Först var det trasiga brallor, ja och nu skitiga skor. Urcool gammal ocool gubbe är man utan att anstränga sig det minsta. Liksom.

Categories
Betraktelser & Berättelse

Skitkallt

Det är skitkallt här. Ner mot tjugo under natten. Men nu runt minus femton. Vinterhelvete! Men det skall ge sig. Fram mot helgen. Men sen kommer det rikligt med snö istället. Och vindar. Den där andra virveln jag visade här ni vet. För några dar sedan. Snösmockavirveln. Snövinter i år tydligen. Man får stå ut. Om man nu då skall bo här. Det går det med. Snart är det sommar igen.

Runt sydpolen är det värre. Det är alltid värre kring sydpolen. Ja, om det nu kan vara någon tröst. Ibland kan det vara det. Tycker jag. Att det finns värre ställen. Stackars pingvinerna liksom.

Kortmeningar. Gillar fortfarande. Kan inte hjälpa det. Ulf Lundell gillar långa. Jag är inte Ulf Lundell. Liksom.

Längtar till soffan. Den gröna från IKEA. Fast jag satt där i går kväll också. Trött som en bäver efter en lång aspfällardag. Andra kvällen, alltså under bästa låtsasarbetstid, den här veckan. Illa. Inte ens låtsasarbete gör klart sig själv skall ni veta. Liksom.

Går vidare. Vägen är en fredag anno 2018 i en gammal ocool gubbes liv. Coolt liksom.