Jodå

Jodå det händer här med ibland. Skitfelen. Stavfelen. Ja, alltså inte bara i bloggen. Men det är som det är. Man rättar och kompilerar om. Det ordnar sig. Så som tiden är. Test and trial i allt. Man kan sitta timmar rutan att tänka. Eller varför inte tänka på annat. Mycket går med automatik också i programmerandets värld.

K går kurs i 3D skrivarteknik. Numera är det hon som ligger där framme i fronten tekniskt här i huset. Jag har som mest stått på någon mässa och dräglat över en maskin. Närmare lär jag inte komma. Kungen är döm, länge leve drottningen. Eller något ditåt. Fast så mycket bevänt med det där kungliga var det nu ju inte iof för min del.

Men jag är på väg i säng. Ett av löftena för året är att komma i-säng en timme tidigare det här året. Försöka nå sju timmar i medel. Bejaka gameln i sig.

Nio grader kallt. SMHI säger -18. Men det blir aldrig så extremt här uppe på kullarna och bergen. Det var därför nybyggarna, finnarna, byggde sina hus uppe på bergen istället för nere i dalgångarna. Vid Voxnan, Rullbo och neråt,  är det säkert närmare trettio just nu. Jodå, kalluften rinner såklart som vatten den med. Det är minsta motståndet som gäller. Ja  och där rinner vattnet av samma anledning. Så vill man bo svalt, bygg ett hus vid ett vattendrag.

Men lägga mig skulle jag. göra. Men först fylla hungrig Hulk.

Android Things and Google Assistant appear in new smart speakers, smart displays, and modules

Gäsp… liksom… snudd på dubbelgäsp rent utav.

Google announced third-party products that run Android Things, Google Assistant, and Cast, including smart speakers from LG and iHome. There are also embedded modules from Qualcomm, MediaTek, and Rockchip that will drive speakers and smart displays from JBL, Lenovo, Sony, and others.

Source: Android Things and Google Assistant appear in new smart speakers, smart displays, and modules