Categories
Böcker

Senast lästa bok – Folk som sår i snö

Folk som sår i snö – Författare: Tina Harnesk

Under hela tiden jag läser den här boken vet jag liksom inte vad jag skall tycka. Faktiskt inte alls. Men när den är utläst lämnar den ändå en ganska skön känsla efter sig. Connecting dots… Fast när jag skall skriva in det här i bloggen och tittar på bilden jag tagit av bokens framsida, den jag alltid tar för att komma ihåg titel och författare, ja då minns jag den inte alls. Det var ju flera dagar sedan jag läste ut den. Minst tre. Senilitet kanske, eller tecken på något annat. Vet ej. Ja egentligen inget ovanligt i mitt fall. Minns aldrig titlar. Minns sällan författare. Minns bra historier. Glömmer de dåliga. Möjligen bara för att jag har K som håller koll på det där åt mig. En slöhetseftergift bland andra.

Fast för den som vill läsa en lite annorlunda bok och vill ha i sig lite av det Samiska ursprunget så kan det här faktiskt vara något att ge sig på.

Andra böcker som jag läst finns här.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.