Categories
Böcker

Senast lästa bok

Drottningoffret av Hanne-Vibeke Holst

Skulle vi tappa bort en hund någon gång (vi har ingen) så skulle jag definitivt fråga Hanne-Vibeke om råd. Hon beskrev pandemin nästan i detalj i den senaste boken jag läste av henne. Här beskriver hon koranbränningarna. Allt årtal före att det verkligen händer. Så någon speciell gåva, förutom att skriva väldigt bra, besitter denna kvinna helt klart.

Här en bok om det politiska spelet inför ett val i Danmark som direkt kan översättas till Svenska förhållanden. Ja en hel del existentiella frågor och vad man skall göra med det liv man blivit tilldelad avhandlas också. Möjligen är boken lite pratig ibland – politik och plitiker kanske kräver det. Men på det hela taget en trevlig bekantskap.

Flickorna Owens av Alice Hoffman

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.