Categories
Betraktelser & Berättelse

Shoooofffff

Helgen kom och försvann. Shoooooooooofffff… säger det bara ibland och sen är det arbetsvecka. Man kan försöka be om mer, men hur man än ber så är det måndag imorgon. Ja och här söndagskväll och arbetsvecka.

Fast ni som följer den här bloggen vet att jag inte är helt ledsen för det där med jobbveckans start. Njuter också i det som en del kallar “jobb“. Fast fortfarande lite “ärmlig” efter förkylning, ja rent av ihållande förkyld på tredje veckan. Virusnappad helt enkelt. Överlever man så är det ett plus.

Idag mer social än på de senaste sjuhundra åren. Men någon dag skall man vara social under också. Men oroa er inte, Kryper tillbaks i mitt gryt imorgon.

Annars rullar allt vidare här på kullen. Börjar så smått bli dags att tänka på uppvärming igen. Hulkstart och förberedelser för en ny eldningssäsong. Livshjulet. Det där får tugga på bäst det kan. Ja och gör ju det. Antingen man vill eller inte.

Men arbetsveckan har startat. det betyder att man bör arbeta. Japp.

Serru!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.