Categories
Betraktelser & Berättelse

Slutet

Så har en ny vecka börjat igen här på kullen. Vi måste sätta några jordgubbsplantfrön och väldigt många Tagetesfrön innan det är dags att ge sig all in i min värld. Jord, varm, mellan fingrarna. Frön och jord vatten och sol. Mer behövs inte för att magi skall uppstå. Kan man inte ta till sig det magiska i det där är vand värd att beklaga. Då har man inte förstått livet självt. Är en lallande nolla. Kan jag tycka. Sen måste man ju göra som man vill. Vill man vara en lallande nolla så får man vara det. Har åtminstone mitt stöd.

Har erhållit butterkaka och vila. Kan man begära mer av en helg. För mig räcker det i alla fall. Toppar man det med langos, festivalmat, och lite rockmusik så känner man sig bortskämd.

Har du inte sett Looking for Alaska på SVT-Play så gör det. Är med råge det bästa jag sett på MYCKET länge. Kommer följa mig resten av mitt liv. Definitivt. Skitbra! Det enda dåliga där är att man önskar att man hade serien kvar att se. Precis som känslan brukar vara efter att ha läst en bra bok.

Obruten vecka föröver. Bättre blir inte känslan en sådan här dag. Men börjar veckan på minus eftersom mitt projekt alltså är trasigt. Men har varit där så många gånger förut att det inte är någon tragedi. Noll. Man tar bara tag i tråden och löser problemet. Det tar bara olika lång tid att till slut finna lösningen. Till slut löser man det. Tyvärr är det så att svåra problem är enkla att lösa, enkla problem svåra att lösa. I allt kan man tro att det är tvärtom. Men icke så. Aldrig så.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d