Categories
Böcker

Senast lästa bok

Biodlaren från Aleppo av Christy Lefteri

Den här boken skulle jag vilja tvinga varje KD röstande, varje M röstande och varje SD röstande att läsa. Om jag kunde. Om jag trodde på tvång som metod. Jo, de som är “kasta ut”, “skicka hem” människorna också. För egentligen skulle väl alla läsa den. Den träffart så jäkla rätt. Vanligt lyckligt liv som förvandlas till helvete och förnedrande flykt. Det där vanliga lyckliga livet som vi lever här nu och därifrån vägen ner i helvetet utan någon möjlighet att ta sig därifrån igen.

Läs stycket i den här boken där två rebeller bestämmer sig för att öva prickskytte på ett litet barn som leker på en gård. Det ofattbara. Eller männen som frossar i perversiteter bland barnen i ett flyktingläger som vore de ett uppdukat smörgåsbord att ta för sig av. Osv, osv.

Tar man inte till sig. Förstår man inte. Ja då måste man vara en av de där som är som de där männen som övar prickskytte på de mest oskyldiga för sitt eget nöjes skull. På annat sätt kan det inte vara.

LÄS!

Andra böcker som jag läst finns här.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.