Categories
Musik

Pete Way in memory

Det är sjuttiotal. Julhelg. En kompis och jag är i London. Vi är unga- Vill se världen. Här är den. Det behövdes bara en båtresa för att komma till den. Jodå, vi har rockstjärnedrömmar. Såklart har vi det. The Marquee, den kända rockkluben i Soho, har vi såklart hört talas om. Här kan vilken storstjärna som helst dyka upp oannonserad. Det blir flera besök. Den första kvällen, julafton eller juldagen, UFO. Oväntat. De råkar befinna sig i stan. Fantastiskt! Inte så mycket folk men fullt ös. Helen Hell kysser mig. Hon känner ägarna. Allt är öppet. En kyss jag får ångra resten av mitt liv. Allt har ett pris. Fast UFO är det såklart som det handlar om ändå. Det är rock’n roll. Pete Way och de andra. Må han vila i frid.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.