Categories
Betraktelser & Berättelse

Helg

Ägnar eftermiddag åt att renovera gräsklippare i ett försök att få den att snurra en säsong till. Går skapligt ändå. Men kräver en ny drivrem för att jag skall bli riktigt nöjd. Drivremmar tillverkas tydligen av folk hela dagarna så det tror jag skall vara lösbart.

Blir lite andra vaktmästarsysslor också under dan . Gott liv.

Nu grön IKEA soffa och en film. Tunnbrödrulle är beställt. Det är godis för gamla gubbar som är uppvuxna med Huberts korvkiosk på södra torget i Edsbyn. Då var det iof oftast en “Specialare”, men utvecklades till tunnbrödrullar och hamburgare med åren. Ja en specialare var stekt korv med bröd och mos för den som är okunnig på området.

Men hel nu alltså. Stor loppis i los imorgon följt av Coronabantad loosvecka.

Återstår bara att önska trevlig helg!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.