Categories
Böcker Swedish

Senast lästa bok

En mörderska bland oss
Författare: Hannah Kent

Så, så, så nära att ge upp på den här boken i början. Alla Isländska namn och orter tar liksom död på mig. Jag har svårt att minnas namn ändå. Men den tar sig, tar tag i en, kramar åt, släpper inte greppet och blir till en bok jag antagligen aldrig kommer att glömma.

Rekommenderar den starkt. I alla fall för dem som inte har stenfästa synpunkter (som blivit Hollywoodifierad) om den gode och den onde.

Andra böcker jag läst finns här.

ps Eftersom jag inte tycker det är någon vits med att upprepa och upprepa och upprepa vad de böcker jag läser handlar om så länkar jag till två siter ovan där man kan ta reda på just detta. Söker man på nätet kan man, om man fortfarande undrar över detta, hitta ytterligare tusen ställen till där samma beskrivning upprepas i olika varianter. ds

One reply on “Senast lästa bok”

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.