Categories
Swedish

Musikfestival

Jag gillar musik. Utan musik skulle jag nog gå in i något slags limbo. Jag har haft några av dom bästa åren i mitt liv när jag spelat och då jag lärt känna dom människor som stannat närmast mitt hjärta. Jag bor granne med Sone Banger. Bara det!

Musik kan vara det som driver på mig när jag har flytet. När koden bara rinner fram under mina fingrar. Då är det oftast hårdrock som gäller. Ju hårdare och snabbare desto bättre. Hög volym är lika med självklart.

Sen är det perioder när man behöver tänka. Lugn musik ofta klassiskt eller visor är det som gäller.

Tiden däremellan håller listmusiken en igång. Allt från Orsa spelmanslag till Britney fungerar.

Så vad jag skulle vilja se är en musikfestival med betoning på Musik. En helg där det är musik överallt. Religös musik, kammar musik, experimentell musik,  dragspel, hårdrock. Musik på gatorna. Musik i kyrkorna. Musik överallt under en hel helg.

Håll med om att det skulle vara härligt!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: