Categories
Betraktelser & Berättelse

Gråväder

Det är en äkta gråvädersdag här på kullen. Möjlighen är det iof bara gråstarren. Men utan att kunna rådfråga någon om det är en korrekt slutsats så ser ändå världen rätt grå ut idag. Hur man ser på världen är ändå en subjektiv sak. Så grå må den vara alltså. Må din värld vara soligare.

Jodå. Inuti undetecknad är det väl inte heller grått. Jag har i princip inte upptäckt att världen där ute är grå förrän för en liten stund sedan jag heller. Är nog nere på ung. tjugo centimeter från skärmarna nu och håller man huvuidet där om dagarna ser man inte så mycket av världen alls. Den upplevs genom diverse websidor mest. Inget bra sätt om man vill föstå världen, det fattar ju alla. Fast å andra sidan kan man såklart göra som majoriteten – tro att man förstår världen ändå. Gå på. Komma med lösningarna. Vara det enda geniet.

Fast…

Det är när man tror att man är den ende med vettige tankar som man skall ta sig i akt. Det är då det för det mesta är precis tvärtom.

Bygger VSCP idag med. Det som kan kallas låtsasjobb. Man bör ju använda det man själv tillverkar. Annars är det ju skräp såklart. Problemet är att det aldrig finns någon annan att skylla buggar och fel på. Varenda en man hittar svider och går inte att bortförklara. Men de är såklart också en seger när man hittar dem. Åtminstone efter att de är rättade. Fördröjd seger. Fast “jävla skitkod“, som alla programmerare säjer om andra programmerares kod, kan man alltså inte slänga ur sig. Fast man tänker det ibland om sanningen skall fram. Och det svider. En knytnäve rakt i fejjan liksom.

På torsdag är det alltså meningen att jag skall förundersökas och ev. opereras för min gråa starr. MEN förkylningen hänger i. Måste nog kolla imorgon om dom vill ha dit mig. Jag lovar – DET SVIDER! Det här går inte så mycket längre som det är nu. Ett återbud är det sista jag vill. Men det handlar om respekt för andra också. Även om Coronasmitta vore rätt osannolik här eftersom jag egentligen alltid befinner mig i enslingars egenkarantän.

Imorgon nio grader varmt. Vindarna tilltar där ute nu. Det blir stora tryckskillnader som skall jämnas ut. Men hela det här året har ju varit mycket blåsigt så en dag till förändrar inget. Men hej och hå vad skönr med dom temperaturerna. Vårdagjämning på fredagen dessutom. Det händer saker. Tror på sommaren. Japp!

Dagens snällis var för överigt den här snubben

Tack liksom

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.