Categories
Swedish

Senast lästa bok

Institutet av Steven King

Steven King är Steven King. Liksom. Mannen som kan få helt otroliga saker att verka fullt rimliga. I den här boken tar man till sig svävande byggnad t.ex. helt utan minsta problem. Däremot en tolvåring som leder en polisoperation blir lite svårare att smälta. Men OK man äter upp det också. Det mesta smakar ändå gott. Han är en jävel på att skriva den här mannen. Som vanligt behöver man bara läsa lite drygt en mening för att veta att det är just “Steve Kung” som håller i pennan.

Japp en bok som funkar under slöa jullediga dagar. Ja själv får jag alltså leta en annan. Men du, Läs!

Alla andra böcker jag läst finns här.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: