Categories
Betraktelser & Berättelse Status från just idag Swedish

Studiohelg!

mixerbord

Det kom fram lite asfalt här i Los idag. Sånt glädjer den här tiden. Hörde att ungarna i skolskjutsen hade jublat när dom hörde ljudet av dubbdäck mot asfalt. Inte bara jag alltså som längtar och hoppas att vintern skall ta slut. Men det är Vasalopp nästa söndag. Mentalt vänder det då. Skidåkare i tusental. Dom inbitna vinterfiskarna ger sig ut på isarna. Jag ut på vägarna. Det ljusnar. Helvete vad det ljusnar och satan vad jag gillar att det ljusnar och gud vad gött det skall bli med en värld utan kyla och snö vad det lider.

Studiohelg. Japp! En sån när ev. besökare kastas ut. Men risken är liten för att det skulle behövas såklart. Dom potentiella besökarna är inte mätbara ändå. Så jag kan nog finnas där i min bubbla i lugn och ro. Det är låt fyra av fyra som skall fixas. Alla fyra skrikare än någonsin. Det var liksom meningen från början. En specialare skall det bli som man kanske skulle kunna kalla en EP som man gjorde i gamla tider. Ja, inget som går till historien. Så lugn. Inte ens jag tror det. Men jag har lite roligt. OK?

I studion skjuter blodet fart ibland. Jag lever. Annars är det inte så mycket bevänt med det nu för tiden. Det liksom hackar fram mest just nu. Men det ändras nog igen det där när man kan röra sig ute. När man ser dom första snödropparna där vid väggen. När påskliljorna dyker upp. Dom vi själva satt och dom som Nisse, grannen som är död sedan många år, kastade på sin komposthög och nu bildar en gul matta av påskliljor varje vår. Måste komma ihåg att ta en bukett till Nisses och Nannys grav i år. När väl påskliljorna har blommat över är det inte långt till första Sädesärlan. Hon som liksom hälsar genom att komma nära den första tiden. För att sedan försvinna tills det blir höst och dags för ungarna att leker chicken race framför bilen. Sen Svalorna. Dom som dyker ner mot en när dom kommer. Flyger runt huset. Hälsar. Verkar glada att vara här igen. Sen Midsommar. Ut och leta trollskatter… Hav… Ja, det blir nog bra vad det lider…

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: