Categories
Böcker

Senast lästa bok

Cirkusflickan av Pam Jenoff

Älskar den här boken. Bättre blir det inte. Sidor smälter som smör i solsken. Njuter av varje sida.

Om “ondskan” och motkrafterna, människorna som vågar gå utanför normen och det flocken vill och kräver. Handlingen: Tyskland under de sista krigsåren. En cirkus, och människorna som finns i den och utanför den och som interagerar med varandra på gott och ont på det sätt vi människor gör.

Kunde vara sockersöt i vissa partier, men är inte det. Skickligt parerat av författaren. Finns en del verkliga historiska förebilder till flera av händelserna och människorna i boken. Gör det som händer ännu mer ofattbart Aldrig igen! Känner man och undrar hur de är funtade de där som förnekar. Fast den undran har man ju alltid närt.

LÄS för helvete!

Andra böcker jag läst finns här.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.