Categories
Betraktelser & Berättelse

Skepp ohoj

Man behöver väl inte påpeka att det är varm. Förbaskat varmt. Härligt. Svetten rinner ymnigt om ocool gubbe. I Love it! Ja på riktigt. Det är super. Mer av det här. Jättemycket mer. Nu.

Liksom!

Japp det är omöjligt att sova. Man kan inte utföra ansträngande sysslor. Sitter där och flåsar. Alltså blir alla lite mer som mitt antibiotika jag. Jag, japp JAG, känner att jag hör till. Ovanligt men gott.

Heja värmeböljor!

Liksom.

Nope – Jorden går inte under. Det fanns värmeböljor förut också. Fast man får såklart tro på vilka gudar man vill. Fast försök åtminstone tänka en och annan tanke själv trotts det. Ja och gör val som är gott mot vår blåa planet. Det behövs inte “undergång” för det.

Ännu en vän kommer ut som prostatacancerpatient. Sorgligt. De går snart inte att räkna allesammans. Nu! Jag är säker att det går bra den här gången. Japp! Ta PSA-prov gubbar.

En munsbit energi Hugg in! Ta in energin.

Så många båtar ser man inte där jag befinner mig. Jävligt få är de faktiskt. Under sista istiden låg havskusten några hundra meter bort. Att den inte gör det längre kan vara orsaken till brist på båtar. Men säker, nej, det kan man aldrig vara.

Men nöjda med livet är vi va!? Bara att just vara levandes, ja, det räcker rätt långt bara det.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.