Categories
Swedish

Världens snällaste människa

Ulf Lundell?

Så kommer han. Världens snällaste människa. Ja precis som han gör ibland. Tittar in. Sådär bara. Alltid lika välkommen. Mer än välkommen. Behöver mjölk till kaffet. Som den ende jag känner. Det är klart han skall ha mjölk. Han är ändå den gode mannen. Han växer fortfarande. Whisky och semlor och gott humör har han haft med sig genom åren. Excesserna. Ljusnat mitt liv många gånger i gråmörker har han. Det finns ingen annan människa jag är mer skyldig så mycket tacksamhet. I kväll höjer jag ett whiskyglass mot Järvsö. Det hade jag inte räknat med. Hoppas verkligen att det där med karma fungerar. Det förtjänar den gode mannen.

ps Tittar ni på bilden ovan så tror ni såklart att det är Ulf Lundell som kom på besök. Likheten är slående. Men det är såklart Backa-Jan. Världens bästa Järvsöbo, Janne P. helt enkelt. ds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.