Senast lästa bok

Ficktjuven av Sarah Waters

Jag blir alldeles svettig när jag tänker på hur mycket arbete författaren måste ha lagt ned på den här boken. Det är många sidor. Det är en komplicerad historia med flera twister. Det kräva alltså tankearbete. Ja och språket är helt perfekt vilket såklart innebär massor med omskrivningar av text och genomläsande av manussidor. Det är tur att man inte är författare för jag skulle inte orka med det där. Att blogga någon rad då och då är på sin höjd vad jag orkar med. Knappt det.

Men boken alltså. Jodå läsvärd. Definitivt. Välskriven dessutom som sagt. Men kanske lite väl tillrättalagd. Blir lite långtradig ibland. Men bara lite. En härlig historia.

Nåja, hur som helst är den värd att ägna några timmar åt. Så läs den!

Alla andra böcker jag läst finns här.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.