Categories
Betraktelser & Berättelse

Himmelen

Så en dag är slut igen. Klockan är elva. Promenad gör att kodardagen blir tretton timmar lång istället för fjorton. Tabellerna är på plats. Test återstår. Det får bli imorgon. Men Ljusdal också då. Två vändor. Gillar den vägen nämligen. Det finns så mycket man kan upptäcka efter den. Såååååå spännande är den. ;-/

Förutom ryggont en alldeles förträfflig dag.  Har fått vara sur gubbe. Det gör alltid en av mina dagar lite bättre än andra. Att vara vrång och tvär och fälla sura kommentarer gillar jag verkligen. Speciellt på alla hjärtans dag.

Har ett gäng sidor kvar i Nesser. Ja en sådan bok vill man ju inte skall ta slut.  Fast man vill ju också veta hur den slutar.  Lite tudelat. Bara att läsa på, kapitel efter kapitel,  och när den tar slut så tar den slut med saknad. Alltid så med en bra bok.

Så jag släcker mitt ljus här nere. Släcker lysrören och låter skärmarna somna in själva när de tycker det är dags. En sten måste man väl säga att jag har fått in i bygget idag. Vi tar en till imorgon. Kanske två.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.