Categories
Betraktelser & Berättelse

Avbrott och dum dummare, dummast.

Bor man i Los så hör man väl aldrig riktigt till världen. Gräver de dessutom av fibern i Färila så är man definitivt frånkopplad. Så är läget just nu vid tre på eftermiddagen. Man är glad att inte allt är uppkopplat till styrsystem i molnet. Man har varmt i huset och kan fortfarande sätta på kaffe alltså. Alltid något. Liksom.

Men man är lika van (och beroende av) att ha uppkoppling nu för tiden som att ha vatten och el. Så man klickar på fliken för mailprogrammet, gör sina sökningar, liksom per automatik, utan att nå resultat, när fibern är avgrävd. Lika bra att avlägsna sig från datorn liksom.

Hursomhelst är prognosen för lagad fiber någon gång mellan 18-19. Däri finns hoppet.

Om urbana utvecklingsexperter, likt en viss professor på handelshögskolan, skulle få syn på ovanstående diagram så skulle de såklart bli eld och lågor. Hedmans kök skulle inom bara några dagar uppnå temperaturer en bra bit över sextio grader.  VARNING! HALLÅ! OJ! Liksom.

Vi andra som följt  den där kurvan ett tag vet ju att det där med att interpolera efter en rak linje och tro det är sanningen , ja det är det bara riktiga dumhuvuden som gör det. Behövs inga fler kommentarer i den frågan härifrån.

Ja den blev lagas 17:30. Fibern alltså. Bra! Vårt lokala LjusNET är kanon faktiskt. Håller vad de lovar och framförallt ser till att grejerna är uppe och snurrar.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.