Categories
Böcker Swedish

Senast lästa bok

Flyga Drake av Khaled Hosseini

När jag läste dom första kapitelen i den här boken så var jag starkt tveksam till om jag skall fortsätta läsa vidare. Den handlar ju om två pojkar som växer upp i Kabul i Afganistan. Mycket är så annorlunda och det är lite svårt att ta till sig direkt för en Svensk.

Men efter ett antal kapitel så drar den igång ordentligt. Man får en fantastisk inblick i hur det är att leva i Afghanistan före ryssarnas intåg, när ryssarna kommer och när sedan Talibanerna regerar. Det är en bild från någon i övre medelklassen men ändå intressant. Det här är en bok som jag inte kommer att glömma i första taget och varmt kan rekommndera.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.