Categories
Betraktelser & Berättelse

Goda nyheter.

mahatma-gandhi
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi

Jag har det där citatet upphängt på väggen här. På två ställen för säkerhetsskull. Försöker avgöra med jämna ellanrum var VSCP befinner sig (som ÄR jag). Och just idag skulle jag nog säga “then they laugh at you” efter 16 år av “First they ignore you uppblandat med then they laugh at you“.  Väntar med spänning på fighten. En del har råd att ta patent andra har inte det. Det kan bli slagfältet.

Goda nyheter från den ene sonen igår räddar dagen. Ja mycket goda nyheter. Han glad = jag mycket glad. Så fungerar det ju med barn.  Tror jag kan leva på det där en vecka. Minst. Bra jobbat!

Annars jobb, jobb, jobb. Det flödar just nu. Jag är tacksam och kör.

Därför har jag inte lust att skriva mer här just nu. Sugen på att komma igång. Testa i verkligheten, inte bara skriva in kod. Roligare. Enklare. Ger tillbaks.

Så vi hörs. Trevlig helg om det skulle bli efter den.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: