Categories
Betraktelser & Berättelse Status från just idag Swedish

Trötter efter skrivande

Fattar idag hur det måste vara att skriva en hel bok. Har skrivit 112 sidor i en annan grej nu. En bok skulle kräva ~400. Fyrahundra sidor som efter att dom är skrivna skulle gås igenom och gås igenom och gås igenom tills det blev flyt i texten, tills alla sidorna blev intressant, tills dom blev korrekta beskrivningar av verkligheten. Det skall flyttas och tas bort. Tänkas på dramaturgi. Att skriva bok är definitivt inget för mig. För slö för det. Ja förutom VSCP manual då. ~600 sidor på Engelska. Mitt testamente liksom. Är väl en bok också på sätt och vis och blir nog den enda från mig. Så känns det i dag i alla fall.

Det känns lite som jag skriver saker här ut i luften. Som en dagbok. En konstig känsla om man jämför med fejjan och de forum jag brukar prata strunt på annars. Man skulle lätt kunna bli för privat här. Så håll i hatten.

Nu fylla pellets och sen god bok innan sömn. Skjutsa fru till Ljusdal för vidare transport till Stockholm imorgon och sen själv hem för vidare knackande på tangentbordet i ett stort tomt hus med spöken i.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: