Categories
Betraktelser & Berättelse Status från just idag Swedish

Pulsa imorgon?

Ser att alla säger godnatt på fejjan och jag skall väl inte vara sämre. Ute stormar det. Säkert ännu mer snö på väg ner. Imorgon skall det pulsas eller också inte. Pulsa förresten finns det ordet på Engelska? Google translate säger “pulsation” men det känns ju inte helt korrekt. Om det blir pulsande imorgon för ny-vakna trötta människor det får man se imorgon. Nu bäcksvart och jävligt kallt ute så jag tänker inte gå ut och titta efter. Fredag redan. Eller med lite mer entusiasm. Fredag, jippi! Men för sådana som mig är det bara ännu en dag. Förhoppningsvis ändå en bra dag. Utan pulsande helst. Men nu dags för en god bok och för en gammal o-cool gubbe från Los att krypa ner i värmen under täcket. Godnatt på er var ni nu befinner i världen.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: