Categories
Julkalender för vuxna

Julkalender för vuxna – Lucka 8

BenRiach 1977

BenRiach 1977, 31 år, 1977 – July 2008, Cask 7186, hogshead, 212 bottles, OB, 51,3%

3-8-2

1977 är ett speciellt år i mitt liv. Jag låg i lumpen och jag muckade det året. Men just det var kanske inte det viktigaste. För det hände andra saker det året. Viktiga saker. Jag förändrades. Började tänka i banor som att börja plugga igen.

Så naturligtvis är de här en flaska som jag har stora förhoppningar på. Återkommer ikväll med hur många ocoola gubbar den får.

Edit
Ja den hamnar nog på 10/10 ocool gubbe denna. Lite mer rökighet och jag har farit upp i himlen tillsammans med dess sköna toner av vad det nu är. Men vad annat att förvänta sig av en whisky från guldåret 1977.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.