Categories
Swedish

Jodå.

Hemma. Med “ny” bil. Pank. Slut. Utmattad. Godnatt!

Categories
Swedish

Hälsingetoppen

stop sign
Photo by Mwabonje on Pexels.com

Stoppa pressarna! En ny Hälsingetopp idag oxå såklat. Finns här.

Categories
Betraktelser & Berättelse

Improvisation

man soldering circuit board
Photo by Blaz Erzetic on Pexels.com

Ungefär här och nu tar veckan slut. Fredag räknas inte. Inte den här veckan. Knappt onsdagen heller. Man kan tro veckorna är träningsläger för professionellare nivåer av pensionärsliv. Jo jo.

Men en bra dag. Fast jag vaknade vid halv fem och började fundera ut prutningsstrategier. Allt man planerar fungerar aldrig ändå. Man får improvisera som en jazzbyxa. Som alltid. På plats.

Arbetsdag är dock helt OK. Men försöker bestämma mig. Alternativ 1/2/3/4/5… Får vandra runt lite i lokalerna och runt huset för att fundera. Men kanske kom jag till en slutsats. Troligen finns det som vanligt inget som hindrar att man kommer till en annan slutsats nästa gång man tar tag i problemet. Kan bara konstatera att innan slutsats är det svårt att få igång full fart. Så är det bara.

Hämtar ut flussmedel ur kylskåpet på kontoret. Hmmm… Oflytande alldeles väldigt. Dålig hållbarhet. Är ju bara plus tio år. Nästan nytt. Får kasta. Måste beställa nytt. Lödrök är detsamma som flussångor eller hur? Gott. Livsförkortande.

Categories
Musik

Hälsingemusik