Categories
Swedish

Årets julklapp är du

Snälla, läs den här texten. Den är livsviktig. Idag är det en vecka kvar till jul och du har kanske redan börjat stressa över allt som ska hinnas med i helgerna – gran som ska…

Source: Årets julklapp är du

Categories
Musik

Bra lokalt

Categories
Betraktelser & Berättelse Swedish

Jodå

Jodå, det faller snö i natt också. Men nu bortskottad här på gården. Alltså sitter jag här med ont i axel. Men det är som det är. Något skall man ha igen för sina förfäders och sina egna synder.

Julvecka kan man väl kalla det här. Det är i alla fall en massa sådana saker att trixa och fixa med. Det mesta står K för måste jag lite skamset erkänna. Mitt bidrag är städning, tvättning och andra småsaker. Men jul är mysigt, äldste sonen kommer hem, lite mat, lite godis, lite lugn och ro och såklart det vanliga att jag spöar alla i årets TP turnering.

Fryser gör jag såklart. Det är ett märkligt fenomen det där att man får kallare inne när en köldperiod är över och värmen där ute börjar stiga. Jag har aldrig fattat vad det där beror på. Det tar några dagar innan man lyckas jaga bort den där kylan. Det är lite som om den gömmer sig i husen när det inte går att stanna där ute. Håller sig fast. Kramaktigt.Japp, så att man måste jag ut skiten med uppskruvade element.

Fast jag fryser såklart annars också. Jag är en riktig fryslort. En svag människa.

Men nu så. Låt dagen ha sin början.

Vinylskiva förresten. Nedan i förstoring. Den nedersta bilden är n ålen i spåret. Tänk att det fungerar det där.