Categories
Företagande

Snälla politiker i Gävleborg och framförallt i Ljusdal – ÅK!

Always looking for the “new” new thing
– How Silicon Valley evolved and what Sweden can learn from it

Superregionen Silicon Valley framhålls som ett föredöme av många. Men vad är myt och vad är verklighet i de berättelser som florerar? 12 september kommer professor Martin Kenney (University of California, Davis) till Estrad. Han har bland annat studerat riskkapitalbranschens rötter, högteknologiska företag och relationerna mellan akademi och näringsliv. Kenney kommer att ge oss en nyanserad bild av hur fenomenet Silicon Valley har växt fram. Å ena sidan är det en unik framgångshistoria – å andra sidan finns lärdomar att dra för den som vill se mer entreprenörskap i den egna regionen.

Tid: Torsdag 12 september 2013, 15.00-17.00
Vi testar en ny lokal: 7A Odenplan, Norrtullsgatan 6, Stockholm

Läs mer och anmäl dig här: http://www.esbri.se/nastaforelasning

One reply on “Snälla politiker i Gävleborg och framförallt i Ljusdal – ÅK!”

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: