Categories
Swedish

Katt borta…

En av våra katter fick en kattunge för någon vecka sedan. En härlig liten krabat som troligen är en flicka men säkra på den saken är vi inte. Alla som har haft kattungar vet att det är avståndet mellan könsorgan och analöppning som man använder för att bestämma det hela. En lätt sak om man har flera ungar av olika kön så att det går att jämföra. Jäklit svårt om man bara har en. Ja det visar sig.

Vi är noga med detta nu för tiden. En gÃ¥ng Ã¥kte vi till vetrinären med den könsmogna hankatten för en snabb kastrering. När vi kom hem hade vi med oss en kattflicka. Var lite skämmigt….

Tillbaks till vår kattunge. Han/hon har precis börjat skutta omkring och busa. Helt härlig. Ni vet liten varelse med stort runt huvud och ögon som är så pigga att det nästan blixtrar om dem. Full fart full fart, full fart, sova, full fart, full fart, full fart, äta, full fart full fart, full fart, sova osv osv

I Tisdags kom älste sonen hem. Mamman till kattungen (Byssan) är egentligen hans katt men eftersom han inte är hemma så mycket numera (pluggar i Uppsala) så är hon lite restriktiv mot honom. Så också denna gång.

Under natten to Byssan helt enkelt och flyttade iväg ungen till något okänt ställe. Vi har letat igenom hela huset men ingenstans kan vi hitta dem så troligen håller dom till ute någonstans. Byssan kommer in ibland och äter och är lugn så vi har uteslutit möjligheten att ungen har förirrat sig in i något hål eller skrymsle i vårt gamla hus.

Ja det är bara att vänta och se vad som händer men vi sakar vår lille nye pigge vän.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: