Categories
Swedish

Tandpetare i maten orsakade mans död | Nyheter | Aftonbladet

Tandpetare i maten orsakade mans död | Nyheter | Aftonbladet.

Hoppsan!  Jag svalde en tändsticka en gång. En upplevelse orsakad av en väns roliga berättelse och mig tuggandes på densamma när den oväntade, och roliga, poängen kom. Att det hände i Engelska parken, Uppsala på väg hem från en svår matteföreläsning ingår i historien.  Om den kom ut på något sätt (kanske den ordinarie vägen) vet jag inte, men några större problem av den har jag i alla fall inte haft. Jo en lätt irriterad matstrupe den kvällen. Nu är ju tändstickor lite trubbigare. än tandpetare såklart men kanske ligger den där inne och lurar den rackarn och drabbar mig en dag.

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.