Categories
Betraktelser & Berättelse

Kaffe

Clipboard02

Tänkte låta bli att dricka kaffe och te under några dagar. Detoxa liksom. Men oj vad trött man blir av sådana experiment. Helt jäkla färdig redan den här tiden på kvällen och funderar att gå upp och lägga mig och läsa tio sekunder i min bok. Nu är det pollentider också iof. Jag tror att pollen påverkar mig också. Hursomhelst trött är jag. Man får härda ut helt enkelt.

Har utbildat mig lite om socketcan idag. Inget jag jobbat med förut  Skall väl inte säga att dagen blev en succé i det avseendet heller. Men skall fortsätta imorgon. Sotningsdag. Sotaren kommer hit mellan sju och tio. Vilket betyder att jag måste stänga av pannan vid sex. Vilket kommer att betyda att jag är en trött person imorgon också. Vi låtsasjobbare är inte så vana sådana okristliga tider. Det är bara så.

Lägre temperaturen imorgon. Det sköna är över för den här gången. Men så skönt det har varit med lite värme. Jag har njutit i fulla drag de korta stunder jag har rört mig ute. Att kunna gå ut i t-shirt och hämta tidningen på morgonen utan att frysa är väl helt enkelt bland det göttaste. Som vanligt blir jag stående ett tag och lyssnar på fåglarna. Full fart är det verkligen.

Har återigen idag kunnat konstatera att jag är född i fel tid. Timing är inte min starka sida. Tur i alla fall att just den här tiden är så rolig och spännande att leva i. Det kompenserar rätt mycket för den andra biten.

Godnatt på er! Jag tyar inte mer idag!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.