Categories
Home Automation M2M Techstuff VSCP

I själ och hjärta

vscp_logo

Vad än jag gör i livet så kommer jag tillbaks till punkten att jag i själ och hjärta är företagare. Det kan inte hjälpas det är bara så. Frågan är bara hur i h:e jag skall hitta hem dit igen.

Den andra delen är vad jag brinner för. Jo det är sant att företagande och företagsfrågor hör dit. Jag skulle gärna vilja jobba med det men hur än det är så är det en pensionsplan. Jag gör det för att jag inte kan jobba med det jag egentligen vill. Det jag verkligen vill. Så fort jag får pension så skulle jag återvända dit där mitt hjärta är. Det är inte svårare än så.

Jag vill utveckla och sälja mina legolikande styrmoduler. Tiden är rätt. M2M och IoT är hetare än någonsin. VSCP – mitt protokoll och modell – löser en massa av de problem som är definierade idag. Jag har vunnit pris för affärside’n men kan inte fixa pengar för att utveckla dom här grejerna. Småpengar dessutom. Här där jag finns går det inte hitta en enda som fattar vad jag pratar om. HUR skall man då kunna förklara. Om tio år kommer det gå hur bra som helst. Men då är det för sent. Då har andra gjort och andra tjänat pengarna på det där som skall göras idag.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: