Categories
Betraktelser & Berättelse

Skithelg

stada_51367870_99294882

Här i Los är det Fredag. Också för gamla o-coola gubbar faktiskt. Skiter i att städa idag. Morsan brukade kalla påsken för lorthelgen så jag gör det helt enkelt lite i hennes anda. Ja jag vet att det inte är förrän nästa vecka och att morsan egentligen menade att man drog in en massa vårgrus i påsktider men den som lever har tolkningföreträde. Idag får “njuta av livet” prioritet framför städning helt enkelt. Ibland kan det vara så. Ibland kan just det behövas. Idag är en sådan dag. Hur enkelt som helst. Det får vara lite skitigt i hörnen en helg. Man får kisa så ser man inte. Är ju dessutom earth hour på Lördag och då lär man ju inte se en enda dammråtta.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: