Categories
Musik

Hälsingetoppen

woman playing flute
Photo by Pixabay on Pexels.com

Hälsingetoppen. Ny lista varje vecka. Har ni märkt det? Att det händer varje fredag. Jodå. Men aldrig av sig själv. Det måste finnas någon tomte som gör uppdateringar.?Som det är med allt. Ja och musiker från Hälsingland och folk som rapporterar in vilka musiker det finns i Hälsingland.

Sen är musiker generellt slöa och självupptagna såklart. Bara de själva finns med på listan så spelare det väl ingen roll om andra finns med. Dumt tänkt eftersom fler artister på listan gynnar alla som finns där. Jag vet redan att det har varit och blir ett antal reportage i lokalradion tack vara artister, band och grupper som finns med här. Lokaltidningarna har också grejer. Alltså inte helt värdelöst att finnas med om man vill nå ut med sin musik.

Så släng den där självupptagenheten över bord och rapportera in musik och musiker från Hälsingland. HJÄLPS ÅT för helvete. Ta makten över marknadsföringen. Ja i alla fall lite av den. För här, i alla fall för en gångs skull, handlar det här om alla Hälsingemusiker tillsammans. Inte om mig, inte om dig, alla.

Spellistan finns som vanligt här. Spelas lämpligen upp scramled/slumpvis för att få den bästa upplevelsen.

Nya hjältar

MarEk – Martin Eriksson, Hudiksvall. (Tack Maria Sundell)
Neverstore – Erik Lantz Söderhamnsbördig på trummor.
Amaranthe – Nils Molin kommer från Lilltjära, Bollnäs.
Dynazty – Nils Molin kommer från Lilltjära, Bollnäs.
Robin Klint – Från Hudiksvall (Tack Lars Ljungström)

Disclamer: Det här är ingen tävling. Det finns ingen första eller sista plats. Bara Hälsingemusik ordnad efter hur mycket den spelas på Spotify. Enkelt eller hur?

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.