Categories
Swedish

Senast lästa bok

Kapten Corellis mandolin av  Louis de Berniéres

För mig är detta en av de största böcker jag någonsin läst och som kommer att stanna kvar hos mig resten av mitt liv. Andra tycker inte riktigt om den (se här) och det är väl som det skall vara.Finns också filmad men den har jag inte sett och eftersom den ärAmerikansk har jag mina farhågormen man vet ju aldrig.

I den här boken förstår man verkligen krigets fasor och hur det blir när ondskan får härja fritt. Men i hela handlingen så finns samtidigt också dessa underbara människor som älskar varandra och bryr sig om varandra.  Ibland tycker jag man helt kan misströsta på mänskligheten under läsningen för att i nästa kapitel förstå vad vi egentligen kan åstadkoma om vi vill.

Det här är en historiebok lika mycket som en roman, en psykologibok lika mycket som en underhållande historia. Meningar som

Vi är alla skyldiga naturen våra liv

gör att den alltid fastnar inuti hjärnan för eveigt.

LÄS DEN!!!

 

 

 

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: