Categories
Swedish

Döstädning

white skull on white wooden table
Photo by cottonbro studio on Pexels.com

Ligger och tänker i natt. Från fyra till sju. Jo, är inte så snabb. Omöjligt att stilla tankarna. Så fort jag försöker slappna av så är dom igång alla kärnor på en gång där i huvudet. Inte fan kan man sova då. Nope.

Men kommer väl fram till en del. Sälja hårdvara t.ex. Det jag funderat på att avsluta under en tid. Det svider lite. Är långt gången i den riktningen. Förluster. Men ändå kommer jag nog fram till att det är dags för det där. Men låter tankarna värka några dagar till i huvudet innan slutligt beslut.

Vela är egentligen inte min grej. Jag tar beslut och sen står jag för dom. Men i det här fallet är det svettigare. Förlusterna kan man kanske ta. Ja till och med hämta hem en del. Men det innebär också att man plockar bort möjliga inkomster. Efter det där återstår bara sponsring. Och den delen går ju sådär kan man säga.

Nu innebär ju inte att sluta sälja hårdvara detsamma som att inte hålla på med hårdvara såklart. Det skulle nämligen inte ens vara möjligt så länge jag nu kan hålla på. Men stor skillnad att leka med ett projekt och gå hela vägen fram till färdig produkt.

Ja och sen finns det ju hur mycket som helst att göra i mjukvaru/firmware delen. Sysslolöshet finns det ingen risk för i Grodornas paradisiska dammar således.

Man kan väl kalla det där döstädning kanske.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: