Categories
Swedish

Att lära sig nya saker

Jag gillar att lära mig nya saker. Har alltid gjort det.

Däremot gillar jag inte att lära mig saker som jag inte har användning för sedan. Är för slö för det tror jag. Detta i kombination med att jag har jäkligt svårt att inte få tid att  förstå ett problem ordentligt innan jag löser det gör mig till världens sannolikt sämsta konsult. Jag mår helt enkelt fysiskt illa av att bara gå in och patcha något och som resulterar i att något kanske kommer att fungera genom att bara titta på ett annat ställe i koden där något liknande utförs. Alltså göra ändringar utan att förstå konsikvenserna.

Vanligtvis slutar detta med att jag lär mig förstå den komponent jag jobbar med. Det är illa jäkligt illa som kosult.

Nu skall jag åka till besiktningen.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: