Categories
Betraktelser & Berättelse

Kväller

mother kissing her daughter in bed for goodnight
Photo by Ron Lach on Pexels.com

Dagar som rinner iväg. Det är här en sådan. Rinn säger det och så är det kväller och slut på dagen. “Kväller” är kanske inte rikssvenska. Jag vet inte. Men slut på dagen betyder det i alla fall. När det är kväller får man åka hem från jobbet och äta “kvällsmat”. Nope. Inte middag. Det är borgligt. “Kvällsmat” hette det. Middag äter man mitt på dagen.

Fast det där var förr. “Kväller” har väl i princip farit iväg till någon viloplats för bra ord och middag har förpassats till kvällsmatens tid och kvällsmat säger väl ingen längre.

Här varvar vi dagen med att följa DevCon från Espressif. Föredrag hela dan idag och i morgon. En del av arten att manm måste följa dom. Blir märkligt stressad av att ha ett antal hållpunkter under dan då jag måste avbryta kodandet. Japp “märkligt ” är ordet. Men bra föreläsningar idag. Gamla gubbar kan visst lära sig nytt.

I alla det där budar jag också på en skrivare. Bud som jag vinner. Så på kvällen far jag till Färila och hämtar den. Fyller på med lite annat också efter som jag ändå är där. Hem efter nio och världen är kolsvart. Har liksom inte noterat att mörkret redan är över oss så tidigt. Men här är det. Det är verkligen höst på riktigt. Oj!

Men det är som det är. Med allt. Jag nöjd med det.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.