Categories
Techstuff VSCP

CAN4VSCP Frankfurt Eth.

Jag jobbar med några olika designer för tillfället. CAN4VSCP Frankfurth Eth är en av dem. När du ger bort det du gör gratis och fritt så är det alltid svårt att få ihop pengar till att utveckla projekten i den takt man önskar. Andra vill ju ha pengar för sina saker och arbeten även då.

I det här fallet har jag haft tur. pcbway.com sponsrade VSCP projektet med kretskort. Stort tack för det. Korten levererades idag och verkar ha utmärkt kvalitet. Fungerar det inte så är allt bara mitt fel.

CAN4VSCP Frankfurt Eth är en plug and play Ethernet till CAN4VSCP gateway. Välj MQTT, VSCP tcp/ip link eller ESP-NOW (eller allesammans samtidigt) för kommunikation. Målet är att tillverka två versioner, där en har PoE och en är utan. PoE versionen kan strömförsörja andra CAN4VSCP enheter också. Installera och kör. Det kan inte bli enklare än så.

Enheten är en del av CAN4VSCP Frankfurt kommunikationslösningarna. RS-232, RS-422/485, USB, BLE, Ethernet, Wifi och LoRa är den långsiktiga planen i den serien. CAN4VSCP Frankfurt Wifi drives parallellt med det här projektet.

Vill du veta mer om CAN4VSCP så finns dokumentation här.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.