Categories
Swedish

Hälsingetoppen

Gillar du musik? Ja då tycker jag att du skall ge Hälsingetoppen en chans. Massor av ny musik och nytt är faktiskt inget att vara rädd för alls. Jo jag vet. Det är tryggt att nöta på med det man alltid nött på med men visst låter det väl som man har blivit en ganska (eller rent av väldigt) tråkig person om man inte vågar sig på i alla fall något lite nytt då och då.

Man kan t.ex kör Hälsingetoppens spellista. Sätta den på scrampler och förvånas över hur mycket bra musik det finns som man inte visste fanns. Jag lovar du blir imponerad. Våga idag. Listan räcker till imorgon också. Mer än 124 timmar härlig nyskapande musik.

2 replies on “Hälsingetoppen”

Tycker att det är ett riktigt kul initiativ. Som gammal Hälsing känner jag igen flera bortglömda lokala aktörer.

Får man komma med lite förslag till förbättringar?

1: Går det att göra tabellen sorterbar? Den är ju nu sorterad på plats, som är popularitet följt av följare. Jag skulle gärna sortera den på Artist eller Följare också. Finns som du säkert vet många smarta sätt att lösa det.

2: En liten ruta bredvid med nyheter. Till exempel när nya artister läggs in. Nu görs det kanske inte så ofta längre, men är det 265 på listan nästa fredag så får man leta efter vilken som är ny.

Keep it upp, eller Knappa på som det heter 😀

Bra förslag som jag tar med mig. Det här är verkligen ett python-scripts-hack idag. Skulle egentligen t.ex också vara trevligare att ha listan i omvänd ordning eftersom det är där det händer saker. Ja och kunna se histopriska placeringar. Och för alla regioner i Sverige… 🙂 Men skall försöka anstränga mig någon dag när html/Javascript känns överlevnadsbart som sysselsättning.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.