Categories
Böcker

Senast lästa bok

Benvittring av Johan Theorin

Johan Theorin har verkligen blivit en av mina favoritförfattare på den Svenska deckarscenen. Han bjuder alltid på en berättelse och ett språk som bara flyter på som, ja, en stilla flod strax efter islossningen. Jag älskar människorna och beskrivningen han ger av dem, miljöerna, ja och även om det är poliser och mord så är det allt det andra och Öland som är själva grejen. En dag kanske förlagen fattar det där också. Släpper fram böcker om vanliga liv. Nog så dramatiska utan ett enda mord eller våldsdåd. Men just nu gäller alltså deckarkamoflaget. Annars “går det inte att sälja“. Sådant går över. Tiden ni vet. Mot sanningen. Ökad entropi. Allt rör sig dit.

Läs. Du tar dig igenom den som smör smälter i solsken. Ungefär. Liksom.

Andra böcker jag läst finns här.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d