Categories
Betraktelser & Berättelse

Hälsa(n)

adult biology chemical chemist
Photo by Pixabay on Pexels.com

Sådär. CO2 på kontoret 564 ppm. Det är väl OK. 1000 ppm och däröver brukar man väl anse som hälsovådligt nu för tiden. Fördelen med en dragig gammal kåk antar jag.

Men en ny sensor som rapporterar saker är inte allt. Ny förresten. Den är säkert tio år. En gåva från SensAir i Delsbo en gång i tiden och använd i ett projekt då. Nu uppkopplad. Igen.

Imorgon Edsbyn. Folkets Hem. Ett och annat minne har man ju därifrån. Mest från scen och bakom. Men tänker skicka in K denna gång. Väntar utanför själv. Vaccinationslokal numera tydligen.

Men skall för första gången på många år våga mig in på ICA därstädes. Faran med att ge sig in där är att man träffar någon som känner igen mig men som jag inte känner igen, men som jag låtsas känna igen för att inte såra personen ifråga. Det har hänt allt för många gånger där. Därav min avoghet mot att besöka affären. Ja byn. Men imorgon skall det ske. Modig va?

Men dagen då alltså mestadels ägnad åt Hulken. Passade på att städa lite i källaren också medans jag ändå befann mig där. Men testerna har gått bra. Allt verkar fungera. Kan nog köra igång live i helgen.

En helt OK dag. Hann alltså med lite “riktigt arbete” också här på kvällskvisten. Ja “nästan riktigt” åtminstone. Nu skall jag läsa några sidor och sen drömma några söta drömmar. Upp sex imorgon och sen iväg. Man skulle kunna tro att man arbetade. Har man tur hinner man med lite “riktigt arbete” senare under dan. Man får hoppas på det. Men mer sliten av en sådan här vecka, där inte mycket vettigt blivit gjort, än en riktigt bra arbetsvecka, när mycket “riktigt” blir gjort. Logiskt är det inte livet. Fast en del verkar tro det.

God natt!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.