Categories
Betraktelser & Berättelse

En ignorant

Nelly nyvaken

Jag tar den där sprutan. Femman. Ja och det är ju ingen konst. Sen åker jag hem. Jobbar. Det är ovanligt lugnt. På lunchen upptäcker jag att telefonen är satt på “stör ej“. Inser att detta borde bli en vana framöver. Sicken lugn förmiddag! Så enkelt att ordna.

Fast har en del att gotta mig i nu så jag hade kanske inte brytt mig om den där telefonsignalen och plingen i alla fall. Man kan ignorera. Man får faktiskt det.

Hämtar paket på utlämningsstället. Tempo heter det numera. Men ICA tänker man och kommer att tänka så länge ännu. Gamla hundar… Men reservdelar till Hulken. Pelletsbrännaren behöver ganska mycket kärlek och skall få det nu då. Återstår gör sen att se om man kan få tag på pellets till rimligt pris. Troligen inte. Men när “att frysa” ligger i ena vågskålen kan ett ganska stort mått av orimlighet accepteras för de flesta.

Har med åren mer och mer insett värdet av en kram. Insikter finns att hämta överallt om man vill ha dom. Men kramar är definitivt underskattade. Stora boken om sex finns det väl ett helt bibliotek fyllt med någonstans. Men Stora boken om kramar. Nope inte många sådana. Underskattat. Helt klart.

Dricker kaffe och äter vindruvor. Skär sig lite. Men bortser man från det så är båda goda. Så de tar nog slut. Det i koppen och det i skålen. Utan att jag behöver säga usch.

Jobba.

Huj!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.