Categories
Betraktelser & Berättelse

Höstspruta

person getting his blood check
Photo by Pranidchakan Boonrom on Pexels.com

Spruta fem om en timme. “Höstdos” heter den visst i år. Olika namn varje år. Vilket väl är lite av definitionen på ett nytt år också. Lika bra det. Överlevt fyra har man gjort. Får se om det bli femte gången gillt. Men man tar också sådant med jämnmod. Numera.

Bara skröpliga gamlingar får den här. Man skall vara pensionär minst. Ja och så är det kanske med kroppen även om huvudet ännu inte har fattat hur det är ställt. Vilket väl iof säger en del om huvudet också.

Löningsdag. Räkningar betalda. Kvar står vi. Jag tror att kontobalansen skall räcka till lite mat också. Kan man begära mer?

Låt dagen dra igång. Det finns en värld att förändra.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.