Categories
Betraktelser & Berättelse

Aldrig – Helvet – NEJ, inte än.

Vi plågas av det kalla i natt. 1.9 som minst. Växthuset håller emot ändå. Några grader varmare där inne. Men inte mycket. Ännu lägre temperaturer inatt. Helvete. Man vill inte det här, Vill inte ha en lång kall jävlig vinter framför sig. NEJ skriker man. Det hjälper inte ett dugg. Kommer gör den. Det är helt säkert. Skit! Snart står man där och skakar medans man skrapar rutor. Älska vinter är för idioter. Japp!

Ställer hoppet till Vasaloppssöndagen redan nu. När det vänder, som det gör strax efter målgången där i Mora. Jodå.

Annars ännu en lugn helg här på kullen. Yngste sonen hemma och snickrar möbel. Ofta ses vi inte nuförtiden. Roligt när det sker. Såklart. Skjutsar hem honom idag och får se centralorten en söndag. Köper Sushi på tillbakavägen fast man väl skulle ha köpt på sig lite varm mat istället i det här jävla klimatet vi lever i. Men gott som fan är det.

Nu arbetsvecka igen. Har pågått ett tag redan här. Men hoppas komma framåt några steg under den här veckan. Hoppats på det har man gjort förr och ändå gått bakåt när det kommit till kritan. Med det där är det som det är med allt. Man får tugga i sig. Tugga skosulor.

Musik blir det ingen. I alla fall inte tillverkad. Lyssnar lite däremot. Nu idag. Det får duga så ibland. Scorpions fortfarande. Gott nog åt mig.

Elförbrukning som en smärre fabrik. Typiskt här i huset den här tiden. Billigare än att piska igång Hulken. Tjocka täcken och glödheta brasor bidrar de med. Borde bunkrat whisky men har inte bunkrat whisky. Det får man leva med och det kan man leva med. Jodå.

Men utvilad efter helgen. Icke! Fast konstaterar att livet är gott ändå.Antagligen är det mycket bättre än man förtjänar. Men ler, kan man göra annat. Åt det. Nope!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.